Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Tag Archives: kursus bekam profesional

Tag Archives: kursus bekam profesional

Testimoni – Kaki Dah Baik Selepas Bekam

Terkejut admin disapa kak Liza ni semalam.. . Kita ni pulak dah bismillah landing elok rehat-rehat..tetiba fon melalak tanda masuk wasap.. . Wasap kak liza ni lah..beliau just nak bagi tau yang kaki dia dah baik lepas kena bekam je upenye..haha.. . Excited bebenor yee.. . Apa apa pun kami …

Read More »

Testimoni Bekam 4 Oktober 2018

Bekam boleh mengembalikan sebuah senyuman anda tak? Haa..tengok lah sedara kita ni, Encik Kamarul Arifin ni 🙂 senyuman bahagia lepas bekam Mana taknya apabila segala keluhan pada badan kita keluar dengan jayanya dari darah kotor, dia punya feel memang cenggini haaa 😀 Terima Kasih Daun Selasih Moga darah sihat bersih Takmau lagi bertatih …

Read More »
KLIK UNTUK WASAP.