Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Artikel / Rawatan Bekam Obesiti

Rawatan Bekam Obesiti

Rawatan Bekam Obesiti- Obesiti atau kegemukan adalah berisiko tinggi terhadap berbagai penyakit. Kami menawarkan rawatan terbaik untuk mengatasi masalah ini.

kaki-bekamKaki pesakit ini bengkak dan sakit kerana beliau menderita Asam Urat (Gout). Semua ubat yang pernah dia cuba hanya mampu mengurangkan rasa sakitnya untuk beberapa hari. Kombinasi Metode Bekam dan Homeopati telah membuatnya gembira dan tersenyum lebar.

 

 

kepala-bekamSakit kepala dengan berbagai ragamnya telah dapat ditolong dengan kombinasi Refleksologi, Bekam dan Homeopathy.

 

 

 

pipi-bekamMasalah wajah (sinus/resdung, jerawat, plek hitam, dll) dapat diatasi dengan kombinasi Bekam dan Homeopati.

 

 

 

punggung-bekamDarah kotor (pekat dan hitam) ini telah dikeluarkan dari punggung (belakang) seorang pesakit. Kalau ini dibiarkan, berbagai penyakit kronik akan bersarang di badan.

 

 

darah-kotor-kepala-bekamIni adalah darah kotor yang dikeluarkan dari bagian kepala. Ia merupakan penyebab utama dari berbagai macam penyakit.

 

 

 

 

kaki-diabetis-bekamJari kaki  pesakit diabetes yang sudah kritikal (gangren) ini  telah dapat diselamatkan dengan metode Refleksologi dan ubat Homeopati. Alhamdulillah.

About admin

Check Also

NYERI DI DADA – MASUK ANGIN vs SERANGAN JANTUNG

Serangan jantung merupakan salah satu penyakit paling merbahaya. Ianya agak mirip dengan gejala masuk angin. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KLIK UNTUK WASAP.